Splošni pogoji uporabe spletne strani

Splošni pogoji uporabe spletne strani 2018-06-09T12:11:25+02:00

Uvodna določila

Spletna stran www.samsvojcolnar.si je stran društva Mali klub Velika Polana (v nadaljevanju MVKP), ki je v lasti MKVP. Vse pravice uporabe vsebine spletnih strani so pridržane.

Splošni pogoji se nanašajo na vse spletne strani na domeni samsvojcolnar.si. Z uporabo, dostopom in iskanjem po vsebini spletnih strani potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjate.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije, ki so podane na spletnih straneh, so informativne narave. Ekipa MKVP se vseskozi trudi za kar najboljše možno delovanje spletnih straneh, vendar v nobenem primeru ne prevzemamo odgovornosti in hkrati ne dajemo garancije za nemoteno uporabo spletnih strani. Ta stran se ponuja taka kot je in brez kakršne koli garancije, vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost.

Baza znanja MKVP je zbir prispevkov, ki so namenjeni splošni in strokovni javnosti. Vsebino lahko uporablja vsakdo, če gre za nekomercialne namene in ob ustreznem citiranju vira.

MKVP ali katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nadgradnjah in vzdrževanju spletnih strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi bila posledica dostopa ali uporabe spletnih strani. Prav tako odgovornost ne velja v primeru nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnih straneh. MKVP ni odgovoren za morebitne poškodbe računalniške opreme in ostalih aplikacij, ki bi jih povzročil obisk spletnih strani, vključno s poškodbami, ki jih povzročijo na primer računalniški virusi ali zlonamerna oprema. V izogib neželenim dogodkom, povezanih z varno uporabo interneta, priporočamo uporabo najnovejše različice brskalnika in namestitev ter stalno posodabljanje protivirusne programske opreme oziroma uporabo odprtokodnih operacijskih sistemov. Prav tako ne odpirajte elektronske pošte od neznanih virov ali priponk elektronske pošte, ki jih niste pričakovali.

MKVP lahko vsebino spletnih strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

Sprejmem Splošne pogoje uporabe spletne strani:

Deli z ostalimi: