O prireditvi

O prireditvi 2019-08-02T18:28:08+02:00

12. Vseslovensko tekmovanje čolnov lastne izdelave
SAM SVOJ ČOLNAR 2019

Sam svoj čolnar je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Mali klub Velika Polana.

Tekmovanje Sam svoj čolnar je prireditev za mlade in mlade po srcu. Je spodbujanje ustvarjalnosti, kodranje možgančkov, športna in zabavna prireditev hkrati. Za popestritev in obilo smeha poskrbijo zabavni moderatorji. Zaradi brutalnega humorja in predvsem lepega videza, bosta letos za mikrofon prijela odlična D’Kwaschen Retashy.

Kdaj je kaj?

Sreda, 7. avgust:
– 23:59:23 – konec zbiranja prijav

Petek, 9. avgust:
– 17:00:17 – prosti trening
– 21:00:12 – žrebanje startnih mest na ŠRC Berek!

Sobota, 10. avgust:
– 10:00:01 – ogrevanje
13:00:00 – začetek tekmovanja SAM SVOJ ČOLNAR 2019

Glede na to, da smo vas že prepričali naj ostane samo še povabilo:

Preberite pravila, vklopite možgane, pokličite soseda in zajahajte orodje, naredite zmagovalni čoln, naredite vtis na bejbe, vzbudite zavidanje pri sosedu in poberite glavno nagrado. Seveda se ne pozabite prijaviti na tekmovanje. Prijave so odprte od 1. julija do 7. avgusta.

Glavna nagrada je 500 € + Večna slava ;-)!

Nagrada za 2. mesto: 200 €
Nagrada za 3. mesto: 100 €

Vse ostale, ki si ne upate spoprijeti se z vodno gladino ŠRC Bereka, pa vljudno vabimo, da si v koledar vpišete naslednji datum: 10. avgust 2019, saj bo spet zabavno in spet mokro…

Vsi pogumni pa ne pozabite: Važno je ostati nad vodo!

Davki od nagrad

Nagrajencem (prejemniku nagrade) katerih vrednost presega 42,00 €, so po zakonu davčni zavezanci in so dolžni ob prevzemu nagrade organizatorju sporočiti podatke, ki jih organizator potrebuje s strani nagrajenca za predajo nagrade (ime, naslov bivanja, davčna številka). V nasprotnem primeru nagrajenci izgubijo pravico do nagrade. V kolikor posamezni nagrajenec podatkov ne dostavi, se nagrada ne podeli.

Organizator bo od dobitka nagrade za nagrajenca skladno z veljavno zakonodajo obračunal in plačal akontacijo dohodnine. Prejemniku nagrade se v skladu z zakonom o dohodnini bruto vrednost dobitka všteva v davčno osnovo.

Deli z ostalimi: